آیس تی پرتقال

زمان آماده سازی: دو ساعت و ده دقیقه(دو ساعت برای خنک شدن چای)

مواد لازم برای 8 لیوان:

یک چهارم پیمانه چای ، یا  12  عدد چای کیسه ای

پوستۀ خارجی یک عدد پرتقال، به علاوه  چندقاچ پرتقال برای تزئین

4 پیمانه آب جوش

سه چهارم پیمانه آب پرتقال

یک چهارم پیمانه شکر

چهار پیمانه آب سرد

طرز تهیه:

چای (چای های کیسه ای) و پوست پرتقال را به مدت 3 تا 5 دقیقه در آب جوش بگذارید. تفاله های چای و پوست پرتقال را از مایع جدا کنید و آن را در یک پارچ بزرگ بریزید. آب پرتقال و شکر را با هم مخلوط کنید آب سرد را به آن اضافه کنید و همه را در پارچ بریزید. و حدود 2 ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود. سپس آن را در لیوان های بلند(پر از یخ) سرو کنید. و از چند قاچ پرتقال برای تزئین استفاده کنید.

نکته: این نوشیدنی را در یخچال نگه دارید و نهایتاً ظرف یک هفته آن را بنوشید.

ارزش غذایی هر وعده:

35 کالری، 0 گرم چربی، 0 میلی گرم کلسترول، 9 گرم کربوهیدرات، 0 گرم پروتئین، 0 گرم فیبر، 5 میلی گرم سدیم، 67 میلی گرم پتاسیم.

گروه ترجمه مجله پزشکی مادر،آرمان کرامتی
منبع:  www.eatingwell.com



پر بیننده ترین اخبار

  1. روز
  2. هفته
  3. ماه